Skip to main content

Αύριο Πέμπτη θα Ανακοινωθούν οι Βάσεις

Αύριο Πέμπτη 28 Αυγούστου, θα ανακοινωθούν οι βάσεις για την εισαγωγή στα τμήματα και τις σχολές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ, Στρατιωτικών Σχολών και των υπόλοιπων σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Την ανακοίνωση των βάσεων θα κάνει στους εκπαιδευτικούς συντάκτες ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας στις 09:15.

Στη συνέχεια από τις 10:00 οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν στο τμήμα ή σχολή που εισάγονται, στην ειδική σελίδα του υπουργείου Παιδείας http://results.it.minedu.gov.gr . Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσουν τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων (αναγράφεται στο καρτελάκι ταυτότητας υποψηφίου) και τα 4 αρχικά των ονομαστικών στοιχείων τους με τη σειρά: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο.

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της Πέμπτης.

Την ίδια ημέρα στις 10:00 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των ειδικών κατηγοριών των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://moreresults.minedu.gov.gr .