Δωρεάν Συμμετοχή για το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων «Horizon»

To φροντιστήριο “Νόημα” στην προσπάθεια του να βρίσκεται συνεχώς κοντά στους μαθητές του, σε θέματα σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, σας προσκαλεί στο χώρο του φροντιστηρίου, για να συμπληρώσετε ΔΩΡΕΑΝ, το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων «Horizon», της εταιρείας Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων «Horizon», παρακαλείσθε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας.

Παρά τη μεγάλη σημασία του επαγγελματικού προσανατολισμού για το μέλλον των παιδιών, είναι τις περισσότερες φορές παραμελημένος και ίσως παρεξηγημένος από γονείς και μαθητές. Εμείς, στοχεύουμε αυτή η κρίσιμη επιλογή να γίνεται αφού τα παιδιά διεισδύσουν στα επιμέρους γνωστικά αντικείμενα των επιστημών και αναλύσουν τις πτυχές εκείνες που δείχνουν το πραγματικό βάθος αλλά και τη σχέση τους με τη ζωή. Τότε, πιστεύουμε ότι θα ανακαλύψουν την κλίση τους προς ορισμένη επιστήμη και σε συνδυασμό με την πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις σύγχρονες εξελίξεις σε επίπεδο σπουδών και επαγγελμάτων, θα χαράξουν μαζί με τους γονείς την πορεία που τους ταιριάζει.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να ενημερώνουμε διαρκώς τους μαθητές μας απο το Γυμνάσιο αλλά και τους γονείς για όλες τις σχολές καθώς και  τα επαγγέλματα τα οποία θα μπορούσαν να ακολουθήσουν, μέσα απο εξατομικευμένες συζητήσεις με την διεύθυνση αλλά και τους καθηγητές τους, παρέχοντας τους όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για το αντικείμενο κάθε σχολής αλλά και τις προοπτικές εξέλιξης μεσα απο αυτή.

Το φροντιστήριο μας συνεργάζεται με  αναγνωρισμένη σε ζητήματα επαγγελματικού προσανατολισμού εταιρεία παρέχοντας την δυνατότητα μέσω ολοκληρωμένων τεστ να  ανιχνεύσουν τις  επαγγελματικές  τάσεις και δεξιοτήτες τους. Η συμμετοχή στα τέστ είναι προαιρετική και γίνεται κατόπιν συννενοήσεως με την διεύθυνση.

Μάθετε περισσότερα