Προετοιμάσου στα βασικά μαθήματα της Α’ Λυκείου θέτοντας τις απαραίτητες και σωστές βάσεις για τη μετέπειτα πορεία σου στο Λύκειο.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δοθεί  φέτος στους μαθητές της Α΄ Λυκείου δεδομένου ότι πρώτοι αυτοί θα κληθούν να δώσουν προαγωγικές εξετάσεις με θέματα επιλεγμένα από την τράπεζα θεμάτων του Υπουργείου παιδείας, μία τεράστια βάση δεδομένων με σχεδόν 20.000 θέματα, όπως επίσης στο ότι  θα βρεθούν αντιμέτωποι με το καινούριο εξεταστικό σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το οποίο στηρίζεται σε όλες τις τάξεις του Λυκείου, ξεκινώντας  από την Α΄ Λυκείου και καταλήγοντας  στις Πανελλαδικές εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου.

Συγκεκριμένα ο μέσος όρος των βαθμών του Απολυτηρίου και στις τρεις τάξεις του Λυκείου θα μετρήσει σε ένα ποσοστό 10% -20% για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο ενώ το υπόλοιπο ποσοστό θα προκύψει από την επίδοση τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα νέα αυτά δεδομένα δημιουργούν αυξημένες απαιτήσεις για τους μαθητές της Α΄Λυκείου όμως εμείς είμαστε εδώ, πλήρως προετοιμασμένοι να σας βοηθήσουμε για να πετύχετε τους στόχους σας θέτοντας τις κατάλληλες βάσεις από την αρχή.

Ανακάλυψε εγκαίρως τις κλίσεις και τους στόχους σου μέσα από το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού HORIZON και τη συμβουλευτική με εξειδικευμένους επιστήμονες της εταιρείας ORIENTUM.

Άμεση ενημέρωση γονέων για την πρόοδο, τις βαθμολογίες και τις απουσίες του μαθητή με online εφαρμογή μέσω smartphone ή tablet.

Ενισχύουμε τον οικογενειακό προϋπολογισμό με έκπτωση 50% στα δίδακτρα του δεύτερου παιδιού.

Ειδικά για τους Αριστούχους Έκπτωση 50% στα συνολικά δίδακτρα

Σύστησέ μας ένα φίλο σου και κερδίστε και οι δύο έκπτωση 100 ευρώ