Μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις Μαΐου – Ιουνίου

Στο φροντιστήριο «νόημα» απο την 27η Απριλίου θα πραγματοποιηθούν κύκλοι επαναληπτικών μαθημάτων στα βασικά μαθήματα των Α΄, Β΄ και Γ΄ Τάξεων του Γυμνασίου και της Α΄ Τάξης  του Λυκείου,  με σκοπό την κάλυψη  ελλείψεων, την επίλυση αποριών, την εμπέδωση της ύλης, την καλύτερη αφομοίωση των εννοιών και την προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις Μαϊου-Ιουνίου, με θέματα προσαρμοσμένα  στις ανάγκες των εξετάσεων.   

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται τόσο σε μαθητές με ελλείψεις, ώστε να βοηθηθούν αποτελεσματικά, όσο και στο μέσο μαθητή που επιζητά μία καλή επίδοση, αλλά και σε καλά προετοιμασμένους μαθητές με υψηλούς στόχους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με συνδυαστικά θέματα εφ’ όλης της ύλη.

Πέραν του προκαθορισμένου προγράμματος, θα πραγματοποιούνται και επιπλέον ώρες διδασκαλίας κατά τις  ημέρες ακριβώς πριν από την εξέταση κάθε μαθήματος, για τον τελικό έλεγχο του μαθητή.

Το κόστος ανά μαθητή  για το πρόγραμμα των Τάξεων του Γυμνασίου είναι 60,00€ ενώ για το πρόγραμμα της Α΄ Τάξης του Λυκείου είναι 90,00€ .
Προαιρετικά διδάσκεται και το μάθημα των φιλολογικών σε όλες τις τάξεις με επιπλέον χρέωση 20€

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μαθημάτων ανά τάξη έχει ως εξής:

Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Β΄ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 2 ΑΛΓΕΒΡΑ 2
ΦΥΣΙΚΗ 1 ΦΥΣΙΚΗ 1 ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2
ΧΗΜΕΙΑ 1 ΦΥΣΙΚΗ 2
ΧΗΜΕΙΑ 1
ΣΥΝΟΛΟ 3 ΣΥΝΟΛΟ 4 ΣΥΝΟΛΟ 7

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τον έγκαιρο προγραμματισμό των τμημάτων και των ωρών διδασκαλίας, επικοινωνήστε  στο  210-5782233 ή σας περιμένουμε στο χώρο του Φροντιστηρίου, Τρώων 6  & Ηρακλέους, Περιστέρι.